Udbyder: Implement Consulting Group P/S
Kursus: Implements projektlederuddannelse – IPMA®-registreret
Beskrivelse:

Implements projektlederuddannelse - IPMA®-registreret

Som projektleder skal du kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe, styre projektet i mål og nyttiggøre dig selv i rollen som projektleder.

Implements Projektlederuddannelse - IPMA Registreret® - sætter dig i stand til at kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe, navigere projektet undervejs og til at kunne bruge dig selv bedst muligt for at sikre fremdrift, forankring og effekt. Implements Projektlederuddannelse styrker både dine metode- og ledelseskompetencer. Du bliver dermed godt rustet i forhold til en eventuel senere IPMA Certificering®.

Deltagere
Du er projektdeltager eller allerede på vej som projektleder. Du kan også være erfaren i rollen som projektleder med et ønske om at få sat teori og struktur på det, du allerede gør, samt styrke din værktøjskasse yderligere.

Hovedindhold
Implements Projektlederuddannelse består af 4 kurser der overordnet lærer dig, hvordan du:
 • Får styr på din projektopgave
 • Leder din projektgruppe
 • Får dit projekt i mål
 • Styrker dit personlige lederskab i projektet


 • Uddannelsen afsluttes med eksamen: Project Excellence® - Advanced.

  Herudover kan du supplere med en ECTS-givende eksamen på diplomniveau.

  Opdelingen i de 4 kurser betyder at du kan tage Implements Projektlederuddannelse i det tempo der passer dig - dog anbefaler vi, at der minimum går 2 måneder mellem hvert enkelt kursus. Herved får du god mulighed for at afprøve det, som du har lært i praksis, ligesom du bliver endnu mere reflekteret om dig selv og din rolle som projektleder.

  Ved at gennemføre Implements Projektlederuddannelse opnår du 80 PDU (Professional Development Units). Her ud over opnår du eksamensbevis for Project Excellence® -Advanced eksamen forudsat du består denne.

  Udbytte
  Når du har gennemføret uddannelsen, vil du blandt andet kunne:
 • Skabe overblik over dit projekt samt foretage en nuanceret planlægning af dette
 • Etablere, motivere og lede din projektgruppe og skabe engagement
 • Styre dit projekt aktivt i mål i en uforudsigelig verden
 • Nyttiggøre og styrke dig selv i rollen som projektleder


 • Prisen inkluderer

  Før et kursus:
  Forberedelsesopgave

  Under et kursus:
  Forplejning og alle nødvendige kursusmaterialer. Disse er nærmere beskrevet i de enkelte kursusbeskrivelser (se links ovenfor) og omfatter f.eks. moleskinbog med stickers (klistermærker med værktøjer og pointer), bøger, plastlamineret værktøjsoversigt, tests, forslag til handlings- og refleksionsopgaver, artikelsamlinger og feedback.

  Efter et kursus:
  Kursusbevis og digitalfotos af flipovertegninger, som er blevet til i plenum.

  Efter Projektledelse 1 får du endvidere adgang til Implements læringsportal i 6 måneder. På portalen kan du benytte 8 af Implements egen-udviklede e-læringsmoduler på dansk samt teste dig selv .

  Efter eksamen Project Excellence® - Advanced: Der udstedes eksamensbevis (hvis bestået) og samlet kursusbevis for gennemførelse af projektlederuddannelsen

  Alle kurser og eksamen kan købes hver for sig. Du kan også vælge at købe uddannelsen i 2 dele:

  Implements Projektlederuddannelse, del 1, bestående af:
  Projektledelse 1: Få styr på projektopgaven
  Projektledelse 2: Sådan leder du din projektgruppe
  Eksamen: Project Excellence® - Fundamentals

  Implements Projektlederuddannelse, del 2 bestående af:
  Projektledelse 3: Få styr på projektopgaven
  Projektledelse 4: Sådan leder du din projektgruppe
  Eksamen: Project Excellence® - Advanced

  Hver del koster kr. 29.950,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 2.500,- ekskl. moms.

  Såfremt du ønsker at tilkøbe ECTS-givende eksamen, skal du dog købe hele uddannelsen og ECTS-givende eksamen som en samlet pakke. Tillæg for ECTS-givende eksamen er kr. 5.625,- ekskl. moms. Du kan læse mere på: Eksamen med ECTS-points

  Netværk og erfaringsudveksling
  Uddannelsens opdeling i 4 kurser bevirker, at du kommer til at møde mange projektfolk med forskellige baggrunde og erfaringer undervejs i forløbet.

  Deltagerne på de enkelte kurser kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig en række oplagte muligheder til at styrke dit netværk.


  Profil:

  Velkommen til Implement Consulting Group P/S

  Implement Consulting Group P/S rådgiver om og tager ansvar for realiseringen af forandringer i private og offentlige virksomheder.

  Som managementkonsulenter sætter vi en ære i at skabe resultater og værdi inden for strategi, afsætningsudvikling, Lean Manufacturing, projektledelse og projektorganisering, logistik, projekt- og videnvirksomhed, offentlig strategi og udvikling samt ledelsesudvikling.