Udbyder: Hans Tørsleff Managemet Systems
Kursus: Microsoft Project - Lær at planlægge flere projekter ad gangen
Beskrivelse:

Microsoft Project - Lær at planlægge flere projekter ad gangen

Er du projektleder, eller ønsker du en grundig indføring i Microsoft Project, så tilbyder vi 5 kursusmoduler, som alle er af en dags varighed. Du kan selv kan sammensætte dem, som du ønsker.

Kurserne i Microsoft Project bliver afholdt af erfarne instruktører, der har anvendt værktøjet i praksis. Vi er certificerede til at kunne tildele PDU'er efter gennemført kursus, så du kan bruge Projectundervisningen til at vedligeholde din PMP-certificering.

Kurserne kan også bruges til at opnå Microsofts certificering i Microsoft Project, hvis du vil vide mere så ring på 7020 0816

Modul 3

MULTIPROJEKSTYRING

Formål:
Formålet med Project Modul 3, er at give kursisten en indføring i, hvordan man bruger Microsoft Project til at styre mange samtidige projekter op mod en fælles ressourcepulje. Videre sigter kurset mod at give kursisten indsigt i programmets mange lidt mere sofistikerede features i forbindelse med tilretning af brugerflade og automatisering af arbejdsprocesser.

Indhold:
Kursisten lærer at anvende Microsoft Project til multiprojektstyring, hvor alle ressourcer trækkes fra en fælles pulje. Vi gennemgår, hvordan puljen opsættes hensigtsmæssigt og, hvordan man fra puljen kan se den samlede belastning af den enkelte ressource.

Vi gennemgår, hvordan man kan op- og nedprioritere de enkelte projekter i forhold til de begrænsede ressourcer og, hvordan man løser eventuelle konflikter imellem opgaverne og deres ressourcefordeling.

Kurset giver kursisten indsigt i de features, som kan effektivisere brugerfladen i Project, så man fx fjerner alt overflødigt og får en Project-opsætning, som passer til virksomhedens projekthåndtering.

Endelig viser vi, hvordan visse arbejdsprocesser kan automatiseres via makroer.

 • Opsætning af fælles ressourcepulje
 • Tilknytning af projekter
 • Sammenkædning af forskellige projekter
 • Løsning af ressourcekonflikter i multiprojektmiljø
 • Tilpasning af visninger, menuer og værktøjslinjer
 • Konsoliderede visninger af multiprojekter
 • Fremdriftsrapportering i et multiprojektmiljø
 • Opbygning af makroer til fremdriftsrapportering

 • Resultat:
  Efter kurset vil kursisten være i stand til at anvende Project som et avanceret værktøj til multiprojektstyring, og kursisten vil være i stand til selv at tilrette Project, så anvendelsen bliver mere effektiv.


  Forudsætninger:
  Erfaring med og viden om tids- og ressourceplanlægning svarende til indholdet af modul 1 og 2 er ikke noget krav, men er en fordel, hvis man vil have det fulde udbytte af kurset.

  PDU Point:
  Dette kursus giver 7 PDU.

  Varighed:
  1 kursusdag.


  Profil:

  Hans Tørsleff management systems er Danmarks ældste Microsoft Project Partner. Vi har igennem de sidste 16 år leveret mere end 400 IT baserede Projektstyringssystemer til ind og udland. Vore kompetencer dækker alt indenfor Project management software, projektkonsulenter, implementeringskonsulenter, udvikling og rådgivning, desuden har vi specialiseret os i at levere færdige koncepter indholdene standard software eller standard opsætninger, der er branchespecifik, bl.a. inden for forsvaret, farmaceutisk industri, byggebranchen, produktion, boligselskaber og IT firmaer - alle med den fællesnævner, at de har med projekter, timer eller sager at gøre.

  Vort firma har arbejdet med Microsoft i mere end 13 år og er i dag Gold Partner, EMEA Office Partner og Manage Partner inden for Microsoft Project i Danmark. Vore konsulenter er alle certificerede inden for PMI og Microsoft, afhængigt af hvor i organisationen man er placeret. Vi er 15 personer, som alle er geografisk placeret i København.