Udbyder: Hans Tørsleff Managemet Systems
Kursus: Microsoft Project - Lær at arbejde med Project Online
Beskrivelse:

Microsoft Project - Lær at arbejde med Project Online

Har man en Project Server-løsning installeret enten on site eller via Project Online, suppleres Project med mange ekstra features, der gør det nemmere at anvende Project i store organisationer og til mange projekter. Project Server er et stort system og for at kunne udnytte Project Server, skal man have et godt kendskab til Project svarende til modul 1 til 3.

Modul 5

PROJECT WEB APP

Formål:
Formålet med Modul 5 - Project Web App-kurset er at sætte kursisten i stand til at forestå
opsætning og administration af Projects projektportal, hvor alle, der ikke anvender Project, kan hente viden om projektporteføljen og belastningen af ressourcer.

Indhold:
Kurset viser, hvordan man konfigurerer Project Web App og, hvordan man bruger de forskellige dele af projektportalen: Gantt-visninger for forskellige brugergrupper, registrering af timeforbrug og fremdriftsrapportering, projektporteføljevisninger, belastningsprofiler for ressourcer, statusrapportering, behandling af risiko, behandling af problemområder og endelig tilknytning af dokumenter til projekter, faser og aktiviteter.

Project Web App bygger på Share Point Services, og vi viser, hvordan Project arbejder sammen med andre Share Point-applikationer.

 • Konfigurering af Project Web App med opsætning af brugerprofiler og grupper
 • Opsætning af visninger i Project Web App, Ganttkort, farvekoder
 • Opsætning af ressource-belastningsprofiler
 • Konfigurering af et projekts porteføljevisninger med indlægning af farvekoder på tid og budget
 • Rapportering via projektportalen
 • Opsætning af diskussionsforum
 • Behandling af risiko i projektportalen
 • Tilknytning af dokumenter til projekter, faser og aktiviteter via Share Point
 • Fremdriftsrapportering
 • Administration af Project Web App

 • Resultat:
  Efter kurset vil kursisten være i stand til at stå for opsætningen og tilpasningen af Project Web App og være i stand til at administrere brugere og brugerprofiler.

  Forudsætninger:
  Erfaring med anvendelse af Microsoft Project og erfaringer med Project Server, svarende til modul 4. Endvidere vil det være en fordel, hvis kursisten har gennemført modul 1, 2 og 3.

  PDU Point:
  Dette kursus giver 7 PDU.

  Varighed:
  1 kursusdag.


  Profil:

  Hans Tørsleff management systems er Danmarks ældste Microsoft Project Partner. Vi har igennem de sidste 16 år leveret mere end 400 IT baserede Projektstyringssystemer til ind og udland. Vore kompetencer dækker alt indenfor Project management software, projektkonsulenter, implementeringskonsulenter, udvikling og rådgivning, desuden har vi specialiseret os i at levere færdige koncepter indholdene standard software eller standard opsætninger, der er branchespecifik, bl.a. inden for forsvaret, farmaceutisk industri, byggebranchen, produktion, boligselskaber og IT firmaer - alle med den fællesnævner, at de har med projekter, timer eller sager at gøre.

  Vort firma har arbejdet med Microsoft i mere end 13 år og er i dag Gold Partner, EMEA Office Partner og Manage Partner inden for Microsoft Project i Danmark. Vore konsulenter er alle certificerede inden for PMI og Microsoft, afhængigt af hvor i organisationen man er placeret. Vi er 15 personer, som alle er geografisk placeret i København.