Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 33 98 60 80 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma.

 

Seneste nyt

Futurematch har fået ny portal

 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkKursus | FutureMatch

Dette kursus findes ikke længere i vores database.
Det kan være fordi afholdelsesdatoen er overstået eller fordi det er blevet slettet/aflyst af udbyderen.

Udbyder: Athenas
Titel: Susan Binau
 

Link til kursus hos udbyder:
Susan Binau

Beskrivelse:

Susan Binau

Foredragsholder, forfatter og fundraiser

Susan Binau (f. 1964) har 15 års erfaring med udvikling af mennesker i store og mellemstore organisationer. Hendes spidskompetencer er indenfor innovation, kommunikation og konceptudvikling. Susan kommer fra et job som stifter og partner af virksomheden Vfactor A/S, der i dag er førende inden for meritgivende lederudviklingsprogrammer.

Fra november 2009 initiativtager og stifter af velgørenhedsfonden Female Courage Foundation, der er et internationalt projekt med rødder i Danmark.

Hun er desuden Master i voksenuddannelse fra Roskilde Universitet og PD i uddannelsesplanlægning fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Derudover forfatter til 4 bøger hvoraf den seneste udgivelse er bogen Til sygdom os skiller, der udkom fra Gads Forlag den 24. september 2009.

Susan Binaus foredrag er inspirerende og gribende - hun beretter om både sin egen historie og giver inspiration til handlekraft, livsmod og styrke.

Handlekræft - et foredrag til inspiration

 • Hvor sidder handlekraften og modet?
 • Forfatteren og iværksætteren Susan Binau giver sit bud på disse spørgsmål og mange andre i foredraget Handlekræft - en intens og personlig beretning om et menneske, der er gået fra dødsangst henover dødsbevidsthed til at frigive sig selv til at leve i nuet.
 • Foredraget vil tage udgangspunkt i Susans motivation og handlekraft - både i medgang og i modgang. Hvordan rejser man sig fra sygdom, håndterer familie og sætter handling bag sine ønsker. Foredraget tager udgangspunkt i Susan Binaus egen historie og trækker desuden på redskaberne kendt fra hendes bøger.
 • Handlekræft er et praktisk foredrag om at finde sin passion midt i sit livs krise. Et foredrag om at finde modet, med udgangspunkt i virkeligheden, set med Susan Binaus øjne.
 • Foredraget Handlekræft er en inspiration til både medarbejdere og ledere, der ønsker at nå nye højder, for den enkelte og for teamet.
 • Vendepunkt - et ærligt foredrag til inspiration om mod, handlekraft og livsformål

 • Susan Binaus foredrag er inspirerende og gribende; hun beretter om sin egen historie og giver inspiration til handlekraft, livsmod og styrke.
 • Binau kom ud for sit livs største forskrækkelse, da lægerne i 2006 fandt en stor kræftknude i tarmen, der havde spredt sig. Det kom helt bag på hende. Hun var nygift for anden gang og mor til en lille efternøler på 2 år. Hendes første tanke var: hvorfor mig? Efter en periode med operation og diverse behandlinger vendte situationen. Hun beskriver selv situationen som at hun på et tidspunkt gik fra dødsangst til dødsbevidsthed, hvilket betød, at hun begyndte at handle!
 • Foredraget vil tage udgangspunkt i Susans egen motivation og handlekraft - både i medgang og i modgang.
 • Hvordan rejser man sig fra sygdom? Hvordan håndterer familien udfordringen? Og parforholdet? Hvordan finder man sin livspassion.
 • Foredraget tager udgangspunkt i Susan Binaus egen historie og trækker desuden på redskaberne fra hendes bøger, Mor, må jeg få din PC, hvis du dør - stemmer fra en sygdomsramt familie (Ceoneo Books 2008) og Til sygdom os skiller - sådan overlever kærligheden når det er svært (Gads Forlag 2009). Foredraget kan vinkles til patienter, pårørende og professionelt personale.
 • Dit spirituelle lederskab - sjælen finder altid vejen

 • Ønsker du at adskille dig positivt fra de fleste andre ledere? Vil du kende til de nyeste internationale tendenser inden for spirituel ledelse? Tør du kigge dybere på dit personlige lederskab?
 • I dag forudsætter lederrollen, at du ikke kun tager udgangspunkt i det rationelle. Du skal kende din indre kerne som leder. Vi ved, at de succesfulde ledere har nogle fællestræk, der gør dem ekstraordinære. Spirituelt baseret lederskab opfattes ikke længere som et fyord og noget, der er forbundet med religion eller hokus-pokus. De ledere, der har succes på jobbet, har ofte en spirituel tilgang til arbejdet og leder med hjertet.
 • Susan Binau bringer nogle af de nyeste tendser med fra USA, hvor hun bor og arbejder. I foredraget kommer hun ind på emner som: hvad kan de dygtige ledere? Hvad er mit ansvar som menneske - og hvordan overføres det til virksomheden?
 • Foredraget er velegnet til morgenmøder og som inspiration til organisationer/teamudvikling.
 • Foredraget henvender sig til ledere, topledere, professionalle netværk og bestyrelser, etc.
 • Fra Jantelov til fjantelov

 • "Hvis det var så god en idé, var der nok nogen, der havde gjort det før" - disse ord har Susan Binau hørt mange gange i sit liv, men hun har valgt at følge sine drømme alligevel. Ingen af hendes bøger eller projekter ville have levet hvis hun skulle have lyttet til andre. Susan arbejder intuitivt og bruger sine indre fornemmelser som sit kompas og tager sine drømme alvorligt. Hun helmer ikke før tingene er prøvet af, og hvis hun fejler bruges erfaringen positivt.
 • Janteloven eksisterer ikke i hendes verden og hun arbejder bevidst med "fjanteloven" hvis vigtiste bud er: "det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt!" Citatet stammer fra Pippi Langstrømpe.
 • Jo sjovere hun har det på jobbet og sammen med andre, jo mere succes har hun opnået i både sit private som jobmæssige liv. Vi skal ikke tage os selv så alvorligt, men hellere se hvor vi kan løfte og inspirere andre, så kommer der helt sikkert succes.
 • Susan Binau er stifter af den amerikanske velgørenhedsfond AngelKIT Foundation, Inc., og i 2011 initiativtager til Landsforeningen Støtte før afskeden i Danmark. Hun har på kort tid opbygget internationale relationer, der gør at hendes støtter bl.a. er NFL-spillere fra ligaen i USA.
 • Foredragene kan alle leveres både på dansk og på engelsk.