Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 33 98 60 80 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma.

 

Seneste nyt

Futurematch har fået ny portal

 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkKursus | FutureMatch

Dette kursus findes ikke længere i vores database.
Det kan være fordi afholdelsesdatoen er overstået eller fordi det er blevet slettet/aflyst af udbyderen.

Udbyder: CFL - kampagne
Titel: Prolog - Et udviklingsprogram over 6 dage
 

Beskrivelse:

Prolog - Et udviklingsprogram over 6 dage

OBS!

Kurset koster kr 33.000

Kampagnepris er kr 26.400

Opnå denne midertidige rabat ved at mærke din booking med BERLINGSKE

Prolog er et inspirerende udviklingsforløb for dig, som er leder uden at have det formelle personaleansvar, og hvor dit ledelsesansvar ligger i de projekter, processer og opgaver, du udfører.

Få trumf på hånden med Prolog

Prolog er et udviklingsforløb for projektledere, eksperter, fagchefer, funktionschefer, stabsledere, HR-chefer mv., og fælles for jer er, at I skal lede et team, en arbejdsgruppe, en proces eller et projekt, men I har ikke det reelle personaleansvar.

Uden det formelle personaleansvar har man ikke nogen trumf på hånden. Man har ansvaret for, at opgaven bliver løst, at varen bliver leveret, men man har ikke hånd- og halsret over de medarbejdere, der er nødvendige for, at det kan ske. Det er en speciel situation.

Prolog er et udviklingsprogram, der arbejder med leder¬rollen. Programmet henvender sig specielt til erfarne medarbejdere og ledere, der ikke har eget personale, men som reelt har en opgavemæssig lederrolle. Rollen kræver, at andre i organisationen (kollegaer, chefer, specialister osv.) leverer et bidrag til dine opgaver og projekter, for at du kan komme i mål.

Udbytte

Dit udbytte ved deltagelse på Prolog er følgende:

  • Træning i og viden om værktøjer som hjælper dig til at skabe resultater og blive en succesfuld leder uden formelt personaleansvar.
  • Bevidsthed om din rolle og om den adfærd, der skaber en god uformel leder.
  • Konkrete erfaringer, der giver dig et bedre og hurtigere beslutningsgrundlag, øget effektivitet, større gennemslagskraft og bedre samarbejder.
  • Mange af værktøjerne er ledelsesuniverselle og kan i høj grad også gavne dig, hvis du en dag bliver formel leder med personaleansvar.
  • Som uformel leder skal du være opmærksom på, at du ikke kun skal lede ressourcer i dit team. Du skal også lede opad og på tværs i organisationen, når der skal forhandles om eksempelvis ressourcer og prioriteringer.

    Prolog hjælper dig til at blive mere effektiv, kommunikere på en klar, tydelig og motiverende måde i din hverdag og øge din personlige gennemslagskraft og det gode samarbejde. Du bliver bevidst om din egen rolle og adfærd og bliver styrket i at kunne træffe bedre og hurtigere beslutninger.

    Du bliver introduceret for og trænet i værktøjer og metoder, som understøtter de fire kernekompetencer værdier, effektivitet, formidling og samarbejde.