Udbyder: Korridoren - CDM
Kursus: Big data og det digitale Danmark
Beskrivelse:

Big data og det digitale Danmark

Hvordan kan din virksomhed udnytte at hele Danmark digitaliseres?

Dette lærer du
 • Du får indsigt i digitaliseringsstyrelsens fremtidige planer for offentlig adgang til data
 • Kendskab til hvilke data du allerede i dag kan få adgang til, herunder OIS, vejr, tinglysningsdata, lokalplaner, miljø, skatteberegninger af ejendomsvurdering og meget mere.
 • Indblik i casen Housebook.dk der er Danmarks første boligportal der samler alle tilgængelige data kilder et sted og dermed skaber værdi for alle danske boligejere.


 • Forestil dig at du som forsikringsselskab kunne advare om stigende vandstande, at du som læge kunne hjælpe dine patienter med at undgå influenza eller at du som ejendomsmægler kendte støjniveauet for samtlige boliger i Danmark både dag og nat. Samtidig med at Danmark blevet digitaliseret kommer denne forestilling tættere og tættere på at blive mulig. Dette er et kursus i hvordan din virksomhed kan skabe Big Business ved brug af Big Data.

  Du opnår følgende kompetencer igennem kurset
 • Lær hvordan du kan skabe digitale aktiver og optimere din værdikæde
 • Find nye kreative anvendelsesmuligheder for data der skaber værdi for dine kunder
 • Få en oversigt over nuværende og fremtidige dataleverandører


 • Vi gennemgår blandt andet
 • BBR data
 • Tinglysningsdata, vejrdata, miljødata og støjdata
 • Data fra de sociale profiler som Facebook


 • Målgruppe
  Kurset henvender sig til alle der vil arbejde professionelt med IT, Marketing og forretningsudvikling

  Kursus pris
  Prisen for at deltage er 3.990 kr. ex. moms. I prisen er kaffe, te, samt lækker frokost på begge kursusdage inklusive. Efter kurset er afsluttet tilbydes alle deltagere en times gratis rådgivning over enten telefon eller Skype.


  Profil:

  Om Korridoren.tv
  Korridoren.tv er en moderne kursusvirksomhed som udbyder åbne og interne kursusforløb til dansk erhvervsliv. I fremtidens videnssamfund vil den primære konkurrenceevne være kompetencer. Dette gælder både for os som individer på arbejdsmarkedet, og det gælder i den globale konkurrencen mellem virksomheder.
  Vores mission er at hjælpe virksomheder og individer til at stå bedst muligt i dette kompetencekapløb. Derfor udbyder vi en lang række kurser i kategorierne ledelse, marketing, strategi, HR, personlig udvikling, salg og kommunikation.
  Vores undervisningsparadigme er aktualitet, relevans og tilgængelighed. Konkret betyder dette at alle vores undervisere er førende eksperter, som til dagligt praktiserer det emne de underviser i. Alle vores undervisere inddrager aktuelle cases og konkret relevant viden. Dit kursusudbytte vil således være konkret, relevant og direkte implementerbart. Vi ved at du som travl medarbejder er meget på farten derfor er vores kurser tilgængelige som blended learning forløb. Det betyder at vi kombinerer online learning du kan tage på farten med spændende kursusdage og workshops. Vores forløb er alle fleksible og kan strikkes sammen efter dine individuelle behov. Du kan deltage i alt fra en enkelt kursusdag til et længerevarende udviklingsforløb.kursusudbytte vil således være konkret, relevant og direkte implementerbart. Vi ved at du som travl medarbejder er meget på farten derfor er vores kurser tilgængelige som blended learning forløb. Det betyder at vi kombinerer online learning du kan tage på farten med spændende kursusdage og workshops. Vores forløb er alle fleksible og kan strikkes sammen efter dine individuelle behov. Du kan deltage i alt fra en enkelt kursusdag til et længerevarende udviklingsforløb.

  CDM Kurser ApS er en del af CDM gruppen. CDM har siden 1986 været blandt landets førende konsulent og it huse. Vores kunder er større nordiske virksomheder inden for tele-, finans- og medicinalsektorerne. På nordisk plan supporterer vores kontorer i Danmark og Sverige omkring 15.000 brugere. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andre Microsoft og IBM.