Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 33 98 60 80 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma.

 

Seneste nyt

Futurematch har fået ny portal

 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: Aros Kurser
Titel: Personlig power til projektlederen
 

Hop til bestilling
Personlig power til projektlederen

Dette kursus vil styrke jeres personlige power som projektleder, så I får den nødvendige gennem-slagskraft til at styre jeres projekter sikkert i mål. Vi vil arbejde med krop og stemme, men også med de kompetencer, man har som leder af et team og som forhandler og konfliktløser.

Jeres udbytte:

 • Større personlig gennemslagskraft
 • Øget bevidsthed om egne styrker og udviklingsområder
 • Værktøjer tilat formidle budskaber og brug af non-verbale virkelmidler
 • Klarhed over egen ledelsesfunktion
 • Viden om gruppens psykologi og konfliktløsning
 • Teamsamarbejde og teamledelse
 • Bliv en stærk kommunikator, der brænder igennem!

  På dette kursus får I trænet evnen til at bruge jer selv som det vigtigste instrument, når I kommunikerer. I vil få udvidet jeres personlige udtryksregister mundtligt, kropsligt og vokalt, så I bliver stærke kommunikatører, der brænder igennem og får jeres budskaber ud. I får større indsigt i, hvad og der gør jer unik og træner jeres evne til at formidle jeres visioner og kommunikere jeres essens.

  Styrk jeres kompetencer som teamleder!

  Når I som projektledere har fået sat jeres team, begynder den egentlige udfordring: at få teamet til at fungere efter hensigten. Det handler om ledelse, og det handler om kommunikation. Og her kan I som projektledere gøre en stor forskel. På kurset vil I få klarhed over jeres egen ledelsesfunktion og lære, hvordan I tager konflikter i opløbet.

  Bliv en knivskarp forhandler!

  Den dygtige projektleder mestrer forhandlingens kunst. På dette kursus i projektledelse træner vi jeres evner til at forhandle, så I bliver en knivskarpe forhandlere. Ved en indføring i de grundlæggende principper for forhandlingsteknik vil I lære, hvordan I forhandler med projektdeltagere, leverandører, aftagere og en række andre parter. I får samtidig træning i at bruge forhandlingen i den interne og eksterne konflikthåndtering. Gennem træning i forhandling vil I lære betydningen af god forberedelse inden selve forhandlingen. Og I vil blive mere bevidst om jeres egen forhandlerstil og bevidst om jeres særlige styrker som forhandler.

  Underviser: Birgitte

  Birgitte er erhvervspsykolog og en erfaren underviser, procesguide og supervisor. Hun er ekspert i arbejdslivets psykologi og arbejder fortrinsvist med lederudvikling, procesledelse og personlig udvikling. Hun har gennem mange år arbejdet både som intern og ekstern konsulent i både offentlige og private organisationer.

  Omdrejningspunktet for Birgittes undervisning er altid mødet mellem egne praktiske erfaringer og relevante og anvendelige teorier og metoder.

  Underviser

  Philip har i mange år trænet medarbejdere, sælgere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i kommunikation. Han er uddannet skuespiller og har en bachelor fra Københavns Universitet. Philip har desuden uddannet sig inden for Neuro Linguistic Programming (certificeret NLP Salgspractitioner), personprofilværktøjer og anerkendende kommunikation.

  Philip er en spændende underviser, der kombinerer sin faglighed som skuespiller med sin viden og erfaring inden for mundtlig kommunikation, stemmetræning, kropssprog, præsentationsteknik, salg og ledelse.

  Underviser

  Søren er ekstern lektor ved Aarhus School of Business, hvor han underviser i forhandlingsteknik. Han har arbejdet med forhandlingsteknik siden begyndelsen af 1980'erne, både som international forhandler og som underviser i forhandling.

  Hvem bør deltage?

  Kurset er for projektledere fra alle brancher, der ønsker at blive en bedre og dygtigere projektleder, der brænder igennem og når de opsatte mål.

  Få det maksimale ud af kurset!

  Når I tilmelder jer et kursus hos Aros Kurser, sender vi jer gratis et lille e-learning-værktøj, der hjælper jer til at få størst udbytte af kurset.

  Bestil et kursus hos jer selv!

  I kan bestille et internt kursus i Personlig power til projektlederen.

   Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes: Efter aftale
  Region: Storkøbenhavn
  By: København Ø
  Postnummer: 2100
   
  Periode: Efter aftale
  Varighed: 3 dag(e)
  Tidspunkt: firmakursus
  Pris: Efter aftale