Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 36 94 49 89 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma. 

Seneste nyt

Find os på www.futurematch.net 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: Athenas
Titel: Tim Frank Andersen
 

Hop til bestilling
Tim Frank Andersen

IT-ekspert samt foredragsholder og forfatter

Tim Frank Andersen har arbejdet med interaktive medier i over 20 år.

Han er en af Danmarks mest succesfulde iværksættere og han har gennem årene stået bag en lang række stærke startups.

Helt tilbage i 1995 søsatte han et af Danmarks første webbureauer: Networkers, der i 1999 fusionerede med svenske Framtidsfabrikken og som det første og største webbureau i Europa blev børsnoteret. I dag er han partner og bestyrelsesformand i det digitale bureau In2media, der med over 50 ansatte er et af Danmarks førende.

Han har i den forbindelse skrevet bogen "Mærkevarer på Internettet" sammen med Martin Lindstrøm, der indtil videre er udkommet på dansk, engelsk og kinesisk.

Han har også som medejer og adm. direktør været med til at opbygge medievirksomheden WHERE2GO, som blev købt af Aller i 2005, og han har været med til at etablere en af Danmarks mest succesfulde ventureselskaber, IVS.

Tim har mere end 10 års erfaring med at udvikle succesfulde internetstrategier for blandt andre Tele Danmark, Dansk Tipstjeneste, Danske Bank og Pandora. Desuden har han arbejdet med digitale brandstrategier for internationale virksomheder som Mars, Kellogg´s, Nike og Unilever.

Igennem 8 år var Tim IT-ekspert på Godmorgen Danmark, og han var desuden vært på tv-programmet, Danmarks bedste idé. I dag sidder han i en række bestyrelser og advisoryboards, og har bl.a. siddet i regeringens IKT-råd i 6 år.

Tim Frank Andersen er en inspirerende foredragsholder, der formår at gøre eks. IT, marketing og digitalisering forståeligt. Samtidig har han den faglige tyngde, der gør ham i stand til at tale for også fagfolk og ledelsen.

Den digitale eksplosion - fremtidens teknologi

 • En række nøgleteknologier er godt i gang med at forandre og præge vores hverdag - både privat og i arbejdssammenhænge. Det får indflydelse på alt fra hvordan vi lærer, hvordan vi holder os sunde, hvordan vi samarbejder og hvordan vi bygger fremtidens virksomheder og forretningsmodeller.
 • Men det stopper ikke her. Vores omgivelser bliver i stigende grad intelligente og vi vil inden længe være omgivet af et Internet of Things som skaber helt nye muligheder, men også en række udfordringer.
 • Kom med i det digitale TV køkken og få et overblik og en demonstration af de væsentligste teknologiske områder, der står foran et gennembrud indenfor 3-5 år og hvordan det vil ændre alt fra skoler til sygehuse, hvordan det vil påvirke indretningen af fremtidens arbejdspladser, vores hjem samt hvilke konsekvenser udviklingen kan få for vores måde at leve og omgås på.
 • Den digitale skole - fremtiden er nu

 • Vores skolesystem har ikke ændret sig det store siden halvtredserne. Det samme kan man ikke just sige om den verden vi lever i!
 • Men nu er den teknologiske udvikling godt i gang med at gennemtvinge en forandring. Presset kommer fra elever, forældre og lærere, der er vant til at bruge avanceret teknologi derhjemme og gerne vil have samme muligheder i undervisningen.
 • Nye platforme som Smartphones og tablet computere skaber muligheder som vi aldrig har set før. Samtidig er der en revolution i gang i måden vi udvikler digitalt læringsmateriale og nye undervisningsmetoder.
 • I Foredraget gennemgås alle mulighederne som Cloud Computing, Augmented Reality, Apps og nye digitale enheder skaber. Og det vil stå tydeligt at femtiden allerede er ankommet!
 • Har papiret en fremtid?

 • Verden bliver stadig mere digital og både investeringer og mediekroner søger med meget høj hastighed mod de digitale kanaler.
 • Men en række spændende nye teknologier giver nyt liv til papiret ved at linke de trykte medier direkte til digitale platforme og derved skabe nye forretningsmuligheder og Call to Actions.
 • Samtidig bliver det hele tiden nemmere at genbruge de trykte publikationer digitalt og på denne måde skabe nye muligheder - både kommunikationsmæssigt samt forretningsmæssigt.
 • Tim Frank Andersen giver en gennemgang og en demonstration af de mest interessante måder at koble papir og digitale medier sammen. Derudover kigger han nærmere på de nyeste tablets og fremad mod elektronisk papir og papirtynde skærme
 •  Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes:
  Region: Efter aftale
  By: Efter aftale
  Postnummer: Efter aftale
   
  Periode: Efter aftale
  Varighed: Efter aftale
  Tidspunkt: dag
  Pris: Efter aftale