Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 36 94 49 89 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma. 

Seneste nyt

Find os på www.futurematch.net 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: cph:learning
Titel: Netværksbaseret projektledelse
 

Hop til bestilling
Netværksbaseret projektledelse

Selv små drifts og udviklingsprojekter kan være komplekse og føre til usikkerhed og uenighed om bedste strategiske, økonomiske, faglige og teknologiske løsning. Ofte vil projektprocessen rumme gensidig afhængige problemstillinger, modsatrettede og flertydige interessentønsker og -krav. Som projektleder er det din opgave at håndtere denne kompleksitet. Forskning har vist, at en af de mest effektive projektledelsestilgange under kompleksitet, usikkerhed og uenighed er netværksbaseret projektledelse. Steffen Löfvall fra cph:learning har udviklet et kursus, som målrettet træner dig i denne form for projektledelse. Kurset bygger på NetværksLederMetoden.

Indhold

Hvis du enten er projektleder eller mellemleder, så tør vi vædde på, at du til dagligt indgår i samspil med samarbejdspartnere, der ofte har modsatrettede interesser. Hvis du tilmed deltager i komplekse og genstridige projekter, så forventer vi også, at de rummer uenighed om hvad problemet er og hvad løsningen bør være. Komplekse projekter er svære at lede med konventionelle projektstyringsværktøjer. Både international forskning og dansk praksis har vist, at sådanne projekter bedre håndteres ved hjælp af et særligt sæt af analyse- og samarbejdsværktøjer, der tager højde for kompleksiteten.

NetværksLederMetoden bygger på de nyeste teorier og forskningsresultater om netværksbaseret projektledelse. Metoden og de teoretiske indsigter gør dig i stand til at identificere de grundlæggende indholdsmæssige, processuelle og kulturelt-institutionelle faktorer, der fremmer og hæmmer projekters fremdrift. Endvidere giver metoden bud på, hvordan du organiserer projektprocesser og håndterer projektinteressenters uenighed på en hensigtsmæssig måde. Hvis du anvender metoden fornuftigt, vil du forbedre samarbejdet på tværs af projektinteresser og fagfaglighed samt opnå en smidigere projektgennemførsel igennem bedre tilslutning til projektets mål og proces. Metoden vil også give dig en dybere indsigt i projektinteressenters ressourcer, krav og forventninger.

NetværksLederMetoden består af to aktivitetstyper: (1) analyse og (2) facilitering.

På kurset arbejder du i en struktureret proces med de to aktivitetstyper.

I analysedelen trænes du i kompleks interessentanalyse. Analysedelen gør dig i stand til at identificere faktorer, der fremmer og hæmmer projekters fremdrift. Det vil give dig en dybere indsigt i interessenters ressourcer, krav og forventninger.

I faciliteringsdelen lærer du om procesmodeller, procesfacilitering, målsammenfletnings- og reframingsteknikker. Her får du konkrete bud på, hvordan du organiserer processer og håndterer interessenters uenighed på en hensigtsmæssig måde. Hvis du anvender metoden fornuftigt, vil du forbedre samarbejdet på tværs af økonomiske og faglige interesser samt opnå en mere robust løsning ved at opnå bedre tilslutning til mål og forløb.

Dit udbytte

Du bliver trænet i cph:learning NetværksLederMetoden, hvormed du bliver bedre til at skabe projektfremdrift og -resultater i og udenfor egen organisation.

Med NetværksLederMetoden får du et værktøj til at:

 • bedrive netværksorienteret ledelse af komplekse opgaver og wicked problems.
 • analysere problemstillinger, taktiske og operationelle handlingsrum.
 • analysere interessenters positioner, bidrag, incitamenter og forventninger.
 • vælge rette involverings- og samarbejdsstrategier.
 • Mellem kursusdag 1 og 2 skal du løse en fokuseret hjemmeopgave, hvori du skal analysere en konkret projektproces ved hjælp af analysemetoden fra kurset. Undervisningen veksler mellem fokuserede miniforelæsninger, gruppearbejde og caseanalyser.

  Underviser

  Steffen Löfvall, Chefkonsulent, Ph.d. Steffen har stor erfaring med strategi, forandringsledelse, læringstekno­logi og innovation. Arbejder til dagligt som chefkonsulent og har en ph.d.-grad i strategi og ledelse. Steffen har i de seneste 15 år arbejdet som strategisk rådgiver i både private og offentlige virksomheder. Steffen er ekstern lektor i strategisk ledelse og læring på Copenhagen Business School og It-universitet i København. Han har modtaget undervisningspris som bedste underviser på Copenhagen Business School.

   Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes: H.C. Andersens Boulevard 48, KBH
  Region: Storkøbenhavn
  By: København V
  Postnummer: 1553
   
  Periode: Efter aftale
  Varighed: 2 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 5.900,00 ex. moms