Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 36 94 49 89 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma. 

Seneste nyt

Find os på www.futurematch.net 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: cph:learning
Titel: Narrativ Forandringsledelse
 

Hop til bestilling
Narrativ Forandringsledelse

Er din virksomhed i gang med forandringer? Har medarbejderne forskellige forståelser af målene med forandringen? Bliver afdelingsmøder og teammøder invaderet af spørgsmål om forandringens formål og konsekvenser - selvom ledelsen løbende har sendt strategi, forretningsplaner og implementeringsplaner til funktionslederne, som har ansvaret for at kommunikere dem videre i deres afdelinger? Producerer medarbejderne lokale motivfortolkninger, som ikke stemmer overens med ledelsens? Velkommen til virkeligheden! Det er tid til at få et alternativt syn på forandringsledelse. cph:learning har udviklet et kursus i narrativ forandringsledelse sammen med Hanne Fredslund og Claus Nygaard. Kurset klæder forandringslederen på til at klare den væsentligste af alle udfordringer: at skabe mening og resultater i forandringsprocessen.

Indhold

På kurset i narrativ forandringsledelse præsenteres du for det narrative perspektivs grundteser og for sammenhængene mellem dem. Udgangspunktet er Michael White's Narrative Perspektiv og Peter Kemps Fortællingsperspektiv. Du lærer at forstå, hvordan medarbejdere gennem fortællinger skaber mening og identitet. Du lærer konkrete teknikker, så du gennem samtaler kan arbejde målrettet med at facilitere skabelse af alternative fortællinger, som fører til ny mening og identitet for medarbejderen - til gavn for virksomhedens performance.

Du træner tre typer af samtaler:

 • handlingsskabende forandringssamtale;
 • meningsskabende forandringssamtale; og
 • identitetsskabende forandringssamtale.
 • Samtaletyperne er gode værktøjer, fordi de hjælper medarbejderen med:

 • at se forandringen som en mulighed fremfor et problem i sig selv (at skabe en fortælling om ny handlekraft i den forandrede virksomhed).
 • at se forandringen i en ny sammenhæng (at skabe en meningsfuld fortælling om de nye handlinger i den forandrede virksomhed).
 • at se deres egen rolle i den forandrede hverdag (at skabe identitetsbærende fortælling om egen rolle i den forandrede virksomhed).
 • Narrativ forandringsledelse forstås i teorien, men skal trænes i praksis. Kurset anvender derfor en action-learning-metode, hvor hovedvægten er lagt på din egen personlige udvikling som samtalepartner i forandringsprocesser. Kurset har to fremmødedage, en pause til personlig træning, en tredje fremmødedag og en efterfølgende virtuel opfølgning, hvor du får tilsendt praktiske guides til fortsat at bedrive udviklende ledelsessamtaler.

  Dit udbytte

 • Du lærer den narrative teoris grundteser for, hvorfor og hvordan medarbejdere gennem fortællinger skaber mening og identitet.
 • Du lærer konkrete teknikker, så du gennem samtaler kan arbejde målrettet med at facilitere skabelse af alternative fortællinger, som fører til ny mening og identitet for medarbejderen - til gavn for virksomhedens performance.
 • Du træner samtaletyperne (både på kursusdagene og i eget træningsprogram mellem kursusdagene)
 • Du modtager virtuel opfølgning i form at praktiske guides, så du fortsat kan bedrive udviklende ledelsessamtaler med baggrund i det narrative perspektiv.
 • Undervisere

  Claus Nygaard, professor, ph.d. og direktør for cph:learning. Han har i næsten 20 år forsket og undervist i strategi, organisation og ledelse.

  Hanne Fredslund, cand.scient.pol. med en ph.d.-grad fra KU for en afhandling om organisationsudvikling i sundhedssektoren.

  Hun har skrevet bogen Evaluering i et narrativt perspektiv, Dansk Psykologisk Forlag, 2013 og udgiver i 2015 bogen Forandringsledelse i et narrativt perspektiv ligeledes på Dansk Psykologisk Forlag sammen med professor ph.d. Claus Nygaard.

  Her præsenteres konkrete samtaleværktøjer og tests til den leder, som vil arbejde med det narrative perspektiv i praksis.

  Kursuslitteratur

  Hanne Fredslund & Claus Nygaard (2015), Forandringsledelse i et narrativt perspektiv. Dansk Psykolog Forlag, København.

   Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes:
  Region: Efter aftale
  By: Efter aftale
  Postnummer: Efter aftale
   
  Periode: Efter aftale
  Varighed: 1 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 3.600,00 ex. moms