Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 33 98 60 80 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma.

 

Seneste nyt

Futurematch har fået ny portal

 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: Aros Business Academy
Titel: Forhandlingsteknik
 

Hop til bestilling
Forhandlingsteknik

- Du får ikke det, du fortjener, men det du forhandler! Tag på dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik og bliv en dygtig forhandler, der skaber værdi for din arbejdsplads og for dig selv.

På kurset lærer du at

 • forberede dig på en forhandling
 • forstå forskellige forhandlingstyper, -strategier og -stilarter
 • skabe positiv overtalelse og 4-D ForhandlingTM
 • kende forskellen mellem standpunkter og interesser
 • kunne skabe tillid gennem spørgeteknik og aktiv lytning
 • bruge dit kropssprog bevidst i forhold til en forhandling
 • tackle konflikter og svære forhandlinger.
 • Hvem bør deltage på kurset?

  Kurset har en bred målgruppe, da vi alle forhandler hver eneste dag - både derhjemme, i supermarkedet og på jobbet. Erhvervsgrupper, der kan have stor gavn af kurset, er blandt andre:

 • Projektledere
 • Sælgere
 • Indkøbere
 • Jurister
 • Ledere
 • HR-medarbejdere
 • Offentligt ansatte, der er i dialog med borgere.
 • Mød dine undervisere

  Mikkel

  Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i Spot a lie. Han er chefadvokat og Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC).

  Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (Body langauge, verbal leaks & clues of deception) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (4-D Negotiation & Persuasion) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (Preparing Negotiations) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris. Du kan møde Mikkel på vores kurser i forhandlingsteknik i Aarhus.

  Morten

  Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år - både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til den virkelige verden.

  Morten er uddannet jurist, med speciale i juridisk forhandling, og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.

  Varighed: 2 dage

  Pris: 9.400 kr. (eller 7.990 kr. med 15 % kollegarabat)

  En investering i dig og din virksomhed

  I en forhandling får du ikke, hvad du fortjener, men hvad du forhandler! Så jo bedre du er til at forhandle, jo bedre handler kan du få i hus. Forhandlingsteknik er nemlig en personlig kompetence, der kan give dig gennemslagskraft og resultater på bundlinjen.

  Forberedelse er en dyd

  Kurset i forhandlingsteknik lærer dig at gribe forberedelsen til forhandlingen an på en professionel, overskuelig og strategisk måde. Vi gennemgår kernebegreber som: forhandlingstaktikker, forhandlingsstil, forhandlingsstrategier, forhandlingsmiljøer og meget mere.

  Praktisk erfaring

  Gennem øvelser og prisvindende undervisning lærer du forhandlingskompetencer, der kan lægges direkte i din personlige værktøjskasse. Med dine nye forhandlingskompetencer kan du håndtere mange forskellige forhandlingssituationer - selv når det ikke går som planlagt.

  Forskellige læringsprocesser

  Underviseren benytter sig af adskillige læringsprocesser, så du kan få mest ud af undervisningen. Heriblandt teoribaseret viden, eksempler fra virkeligheden, praktiske øvelser, videoer og debat i plenum.

  Dit udbytte

 • At kunne forhandle kræver gennemslagskraft, og det er det, vi træner på kurset. Du lærer at slå igennem og kommunikere din vilje, så der ikke er nogen tvivl. Og du lærer at gøre det overbevisende.
 • At forhandle kræver tillid. Tillid vækker du ved at fremstå sympatisk. Gennem aktiv lytning lærer du, hvordan du kan kommunikere selvsikkert men samtidig forstående overfor modparten - så I begge kan gå derfra med en god mavefornemmelse.
 • Forhandling finder ikke kun sted på arbejdspladsen. Også i privat- og familielivet opstår forhandlingssituationer, som det er vigtigt at have styr på. At være en god forhandler er altså ikke kun en vigtig professionel kompetence, men også generelt i hverdagen.
 • Din arbejdsgivers udbytte

 • En stærk og selvsikker forhandler er en stærk og målbevidst medarbejder. At du kan signalere, at du godt ved, hvad du er værd, smitter af og motiverer dine omgivelser.
 • Du får en teoretisk og metodisk viden om forhandling, der kommer din arbejdsplads til gode både i interne og eksterne sammenhænge.
 • Du kan forebygge potentielle forhandlingskonflikter på arbejdspladsen med din viden om assertiv kommunikation og aktiv lytning, og på den måde sikre, at alle føler sig både hørt og forstået.
 • Din underviser

  Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i Spot a lie. Han er chefadvokat og Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC).

  Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (Body langauge, verbal leaks & clues of deception) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (4-D Negotiation & Persuasion) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (Preparing Negotiations) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris.

   Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
  Region: Østjylland
  By: Århus C
  Postnummer: 8000
   
  Periode: 18-09-2019 - 19-09-2019
  Varighed: 2 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 9.400,00 ex. moms

  Afholdes: AROS Konference Kbh Fredericiagade 15
  Region: Storkøbenhavn
  By: København K
  Postnummer: 1310
   
  Periode: 02-09-2019 - 03-09-2019
  Varighed: 2 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 9.400,00 ex. moms

  Periode: 30-10-2019 - 31-10-2019
  Varighed: 2 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 9.400,00 ex. moms