Ikke logget ind
Log ind her

Logo


Funktioner

Checkmark  Book dette kursus »

 Gem dette kursus i Favoritter »

 Se vedhæftede filer (0) »

 Send kursus til kollega »

 Bestil materiale om kursus »

 Spørgsmål om dette kursus »

 Indhent tilbud på dette kursus »

 Print dette kursus »

 

Quick links

Send adgang til kursusportal

Download miniguide

Mine igangværende bookinger

Favoritter

 

Hjælp til kursusbooking, skriv til os her

Udbyder:


Kursus navn:


Link:


Dato:

 

Få hjælp til at finde eller booke et kursus

Ring til Helle Kirk på 33 98 60 80 eller e-mail Helle på hpk@kursuszonen.dk
Så hjælper vi dig, og får det skrevet korrekt ind i Futurematch.

NB. gælder ikke interne kurser udbudt af Jeres eget firma.

 

Seneste nyt

Futurematch har fået ny portal

 

Kontakt

Futurematch Media

Tlf: 33 98 60 80

E-mail: kursus@futurematch.dkUdbyder: Aros Business Academy
Titel: Projektledelse på en dag
 

Hop til bestilling
Projektledelse på en dag

- Kurset du ikke kan leve uden, hvis du for alvor vil godt fra start med dit projekt. Vi kommer hele vejen rundt om grundlæggende projektledelse på én intens kursusdag!

Du kommer hele vejen rundt på projektledelseskurset!

 • bliv klog på hvad der gør noget til et projekt
 • find ud af hvorfor projekter er så udbredte
 • kend dine projektfaser og modeller
 • bliv fortrolig med interessent- og risikoanalyse
 • lær at bruge forventningsafstemning der virker
 • lær at planlægge et projekt trinvist - og få det sikkert i mål
 • Vil du mere i dybden med projektledelse, så kan du gå hele vejen med Den Intensive Projektlederuddannelse!
 • Kursets målgruppe

  Vores endagskursus i grundlæggende projektledelse er for dig, der har brug for en indføring i projektlederens værktøjer og arbejdsgange.

  Du kan være deltager på et projekt, kommende projektleder, ny projektleder - eller blot interesseret i at snuse til den helt særlige måde at arbejde projektorienteret på!

  Varighed: 1 dag (kl. 9.00-16.00)

  Pris: 2.500 kr. (eller 2.125 kr. med 15 % kollegarabat)

  Lær at mestre verdens mest effektive arbejdsform!

  Projektarbejdsformen er den mest brugte arbejdsform i det danske erhvervsliv. Og alligevel har de fleste faktisk ikke helt styr på, hvad der kendetegner et basalt projekt, og hvordan man bedst arbejder projektorienteret. Det fører til mange grundlæggende misforståelser og kuldsejlede projekter. Derfor har du brug for vores kursus i basal projektledelse. Vi luger ud i alle misforståelserne og giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme godt i gang med projektarbejdet!

  Kan du definere et projekt?

  Er det et projekt at købe kontorartikler til arbejdspladsen? Er det et projekt at indsamle evalueringsskemaer fra klienter løbende? Eller er det et projekt at implementere et nyt mailsystem på arbejdspladsen? På kurset lærer du hvilke opgaver, der faktisk kan kaldes projekter - og hvilke der ikke kan. Og at kende definitionen på et projekt giver dig en stor fordel, når du skal forsøge at arbejde konstruktivt med projektet. Vi lærer dig, hvad et rigtigt projekt består af - og hvordan du kan styre det effektivt!

  Fyld værktøjskassen op - og brug den

  På kurset får du ikke bare en basal forståelse for projektets opbygning og natur - vi giver dig også de redskaber, der gør det muligt for dig at styre projektet med sikker hånd! Vi giver dig det, som vi mener er nøgleværktøjerne for al god projektledelse - uanset om du skal være en del af en lille projektgruppe, eller om du har ambitioner om at lede komplicerede projekter i fremtiden. Projektlederens første (og vigtigste) værktøjer er interessentanalyse, risikoanalyse, forventningsafstemning, model til planlægning og model til afslutning. Og så bliver du ikke bare introduceret til værktøjerne - vi lærer dig også lige præcis hvornår du skal bruge dem.

  Klar-projektparat-start!

  Nu har vi snakket en hel masse om værktøjer og redskaber. Men kender vi ikke alle en af den slags mænd, der har købt hele byggemarkedets udvalg af forskellige skruetrækkere og svensknøgler - og så ellers lader dem hænge ubrugt på væggen ude i skuret? Vores Projektledelse på en dag gør op med tørre teoretiske kurser og sørger for, at du får kombineret teorien og værktøjerne med det helt lavpraktiske.

  Dit udbytte

 • Du får den helt grundlæggende forståelse for, hvad der kendetegner et projekt. Mange mangler denne basale færdighed, som faktisk er helt essentiel for at få den nødvendige indsigt i projektets maskinrum
 • Kurset giver dig indblik i præcis de projektledelsesværktøjer, du skal bruge for at kunne begå dig som projektleder eller i projektkontekst - og vi gør dem samtidigt konkrete for dig
 • Du får en masse øvelse i at bruge din nye viden og dine nye værktøjer gennem casearbejde. På den måde får du med det samme en sikkerhed i, hvordan de skal bruges, når du vender hjem efter kurset.
 • Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en medarbejder, der er langt mere projektparat end før. Du er bedre rustet til at indgå i en projektsammenhæng, eller til at lede de projekter, du står for
 • Jeres arbejdsplads oplever, at mængden af succesfulde projekter stiger. Jeres projekter bliver bedre og mere effektive, når du har lært de basale projektfærdigheder
 • Du bliver en veritabel vidensbank for resten af arbejdspladsen. Såvel chefer som kolleger får stor gavn af din indsigt i projektets natur og adfærd - og ikke mindst i din viden om, hvordan det styres sikkert i mål!
 • Dine undervisere

  Michael er en yderst professionel og engagerende underviser, der har vundet prisen Top Dansk Talent inden for projektledelse. Han har en baggrund fra den farmaceutiske industri (American Eli Lilly & Company), hvor han gennem 8 år haft en imponerende karriere i ledelse og projektledelse. Efterfølgende har han arbejdet som konsulent og underviser i ledelse og projektledelse. Han har et internationalt udsyn og har arbejdet i længere perioder så forskellige steder som USA, Singapore, Estland og Danmark.

  Michael har en kandidatuddannelse i International Business (Copenhagen Business School og National University of Singapore) og har suppleret med en bachelorgrad i psykologi (Lunds Universitet, Sverige). Derudover er han også certificeret IPMA-C®, Everything DiSC®, Changesetter®, Belbin Teamroles®, 6 Leadership Styles®, Situational Leadership®, Cubiks 360® og PRINCE2®.

  Michael vil være din underviser på kurset i København.

  Kirsten

  Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse. Kirsten er certificeret projektleder, og har en lang karriere som underviser og konsulent hos både danske og internationale kunder. Kirsten er forfatter til undervisningsbogen Projektkoordination, og medforfatter til undervisningsbogen Bind 2 -Administrationsuddannelsen Teori & Praksis, begge Forlaget´94.

  Kirsten har to bachelorgrader i henholdsvis Humanistisk Datalogi og er certificeret i Prince2 Practitioner®, Belbin Team Profil®, MBTI®, Facet5®, Everything DiSC® mfl.

  Kirsten har en uhøjtidelig og praksisorienteret undervisningsstil og ser det som sin fornemste opgave at favne alle kursister, så alle får noget med hjem.

  Kirsten vil være din underviser på kurset i Aarhus.

   Book dette kursus »  Gem dette kursus i Favoritter »  Se vedhæftede filer (0) »
   Send kursus til kollega »  Bestil materiale om kursus »  Spørgsmål om dette kursus »
   Indhent tilbud på dette kursus »  Print dette kursus »
  Hop til top
  Afholdes: AROS Konference Kbh Fredericiagade 15
  Region: Storkøbenhavn
  By: København K
  Postnummer: 1310
   
  Periode: 26-08-2019 - 26-08-2019
  Varighed: 1 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 2.500,00 ex. moms

  Afholdes: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
  Region: Østjylland
  By: Århus C
  Postnummer: 8000
   
  Periode: 02-09-2019 - 02-09-2019
  Varighed: 1 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 2.500,00 ex. moms

  Periode: 02-12-2019 - 02-12-2019
  Varighed: 1 dag(e)
  Tidspunkt: dag
  Pris: 2.500,00 ex. moms